Samen creëren we visuele magie!

Blog

Graspop Metal Meeting 2024: een onvergetelijke editie

Van 20 tot en met 23 juni 2024 was ik opnieuw van de partij als huisfotograaf op Graspop Metal Meeting in Dessel. Dit jaar was het een bijzonder unieke editie waarbij we bijna alle seizoenen hebben ervaren. Maar, zoals altijd, was het weer een fantastische belevenis!

Het festival bood een wervelende mix van muzikale optredens en de onvoorspelbare weersomstandigheden maakten het alleen maar memorabeler. Mijn camera draaide overuren terwijl ik talloze bands vastlegde, wat resulteerde in heel wat kilometers afleggen over het festivalterrein. Maar bovenal heb ik intens genoten van de sfeer en de energie die Graspop zo speciaal maken.

Voor mijn lens kwamen onder andere Alice Cooper met Nita Strauss, Black Stone Cherry, Extreme, DORO, Rival Sons, Kerry King en de legendarische Deep Purple voorbij. Naast deze geweldige acts heb ik ook de bijzondere festivalmomenten en de unieke sfeer weten te vangen.

Hieronder een selectie van mijn favoriete beelden van deze editie. Ik hoop dat jullie net zo kunnen genieten van deze terugblik als ik heb genoten van het vastleggen ervan.

Stay metal, en tot volgend jaar!

Elsie Roymans

Sfeerbeelden Graspop Metal Meeting

You might be interested in …

error: Content is protected !!