Samen creëren we visuele magie!

Impressum

VERANTWOORDELIJKE UITGEVER

Elsie Roymans – zaakvoerder
Leemstraat 11
2340 BEERSE
België
hello@elsieroymans.com
Ondernemingsnummer 0686.531.257 

Als u een klacht heeft, horen we dat graag via een mailtje.  Dat geeft ons de kans om met u mee te denken en te zoeken naar een goede oplossing. 

PROGRAMMERING & HOSTING VAN DEZE WEBSITE

One.com

DISCLAIMER

Ondanks de uiterste zorg bij het maken van de website kan de zaakvoerder niet de volledige juistheid van alle inhoud en documenten garanderen. De zaakvoerder wijst daarom elke aansprakelijkheid voor de website en de inhoud ervan af.

De informatie op de website wordt alleen verstrekt als eerste informatie voor de gebruiker. De zaakvoerder kan niet aansprakelijk worden gesteld wegens ontbrekende informatie, onnauwkeurigheden of fouten. 

De zaakvoerder draagt geen aansprakelijkheid voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die veroorzaakt werd door het gebruik van de website (winstverlies, verlies van klanten enz.).  Ondanks zorgvuldige controle is de zaakvoerder niet aansprakelijk voor de inhoud van eventuele externe links. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s zijn enkel de beheerders  van deze pagina’s verantwoordelijk. Bij het instellen van de link wordt de externe inhoud gecontroleerd. Het valt echter niet uit te sluiten dat de inhoud nadien door de aanbieders in kwestie gewijzigd wordt.

FOTO’S

Elsie Roymans

REGELGEVING

Deze site is onderworpen aan de Belgische wetgeving.

error: Content is protected !!