Samen creëren we visuele magie!

Over mij

Ik ben Elsie Roymans, een freelance fotograaf en videograaf uit Beerse in de Antwerpse Kempen. Event-, muziek-, huwelijks-, portretfotografie en videocreaties voor bedrijven, organisaties en rebelse harten.

In 2009 begon ik mijn carrière als rockfotograaf. Dit combineerde ik met een deeltijdse HR functie maar na verloop van tijd werd het duidelijk dat ik meer wilde doen met mijn creativiteit. Hierdoor volgde ik de opleiding Digitale Vormgeving aan de VIVES Hogeschool om extra vaardigheden te verkrijgen.

In 2023 voelde ik mij klaar om de sprong te wagen en koos ik ervoor om mijn zaak op te richten. Naast mijn fotografie bied ik nu ook videografie en grafisch design aan.

Mijn portfolio bevat werk voor: fotoagentschappen als Getty Images en ID/ photo agency, diverse nationale en internationale kranten en magazines, ondernemingen uit de Kempen en misschien ken je mij als huisfotograaf van Graspop Metal Meeting.

Ik geniet ervan om de schoonheid van kleur en licht vast te leggen. Mijn stijl kan je omschrijven als stoer, meestal kleurrijk én levendig. Kwaliteit afleveren vind ik heel belangrijk, dit draag ik hoog in het vaandel. Mensen geruststellen tijdens opnames met mijn persoonlijke aanpak draagt bij tot een mooi resultaat. Dit is mijn missie, voor minder ga ik niet.

Samen creëren we visuele magie!

non-negotiables/kernwaarden

authenticiteit – enthousiasme – kwaliteit – passie
error: Content is protected !!